Winkel

In onze boerderij winkel vindt U diverse boerenkazen, maar ook al onze zuivelproducten, zoals boerenkarnemelk, boerenyoghurt (met en zonder vruchten), halfvolle boerenyoghurt, boeren gepasteuriseerde (half)volle melk, diverse soorten vla, kwark, boerenboter, maar ook ons boerenroomijs in diverse smaken en formaten.
Ook verkopen wij rundvlees van ons eigen bedrijf.

Tevens verkopen wij allerlei natuurproducten, zoals honing, jam etc. Ook allerlei typisch Hollandse dingen vindt U bij ons in de winkel. Producten met koeienprints, maar ook kaasschaven en andere cadeau artikelen.

Wij kunnen voor U ook een leuke, originele kaasmand samenstellen, waarbij U zelf kunt bepalen wat U erin wilt doen. Een schitterend cadeau om te geven, maar zeker ook om te krijgen. Prijzen variëren van € 10,00 tot € 100,00.
Wilt U meerdere manden samenstellen, neem dan even contact met ons op, dit voorkomt lang wachten.
Ook voor relatiegeschenken en kerstpakketten bent U bij ons aan het goede adres. Wij willen U graag informeren over de mogelijkheden en prijzen.

In de boerderijwinkel vindt U ook kettingen en armbanden, welke door mij zelf gemaakt zijn. Ook over de mogelijkheden van een workshop kunt U geheel vrijblijvend informatie in de winkel krijgen.

Voor verdere vragen kunt U ons altijd telefonisch contact opnemen of e-mailen.